Kategóriák

Válasszon kategóriát

Láncfűrészek

Erdészeti tisztító berendezések

Bozót- és szegélyvágók

Védőfelszerelések, hevederek

Lombszívók és sövényvágók

Fűnyírótraktorok

Fűnyírók

Olajok és kenőanyagok

Kertészeti és erdészeti kézi szerszámok

Kapálógépek

Permetezők

Öntözéstechnika

Szivattyúk

Benzin-motoros és elektromos kerékpárok

Kerékpárok

Barkácsgépek

Kompresszorok és áramfejlesztők

Egyéb termékek

 
Rendezés Terméknév szerint Ár szerint

Husqvarna 135R,


Husqvarna 135R

Bruttó ár: 137900 Ft

Kategória: Fűkaszák, bozótvágók

Ez a sokoldalú bozótvágó tökéletesen megfelel kerttulajdonosok részére. A Smart Start® indító rendszere és az üzemanyag szivattyú segítségével könnyen beindítható. Az X-Torq® motor hatékony munkavégzést és megfelelő üzemanyag fogyasztást biztosít. Kétvállas hevederrel, könnyen tölthető félau... Tovább »

Husqvarna 153R,


Husqvarna 153R

Bruttó ár: 186300 Ft

Kategória: Fűkaszák, bozótvágók

A Husqvarna 153R nehéz munkák elvégzésére tervezett, erőteljes fűkasza. A fogantyú a kényelmesebb munkapozíció érdekében aszimmetrikus elhelyezkedésű. Dupla hevederrel szállítjuk. Jellemzői: lökettérfogat: 50,2 cm3 teljesítmény: 1,6 kW súly: 7,6 kg tartozékok: damilfe... Tovább »

Husqvarna 525RX,


Husqvarna 525RX

Bruttó ár: 134900 Ft

Kategória: Fűkaszák, bozótvágók

Rendkívül könnyű, mégis erőteljes és kényelmes fűkasza. Keményen elbánik a fűvel és más aljnövényzettel, kíméletes a felhasználóhoz. Jellemzői: lökettérfogat: 25,4 cm3 teljesítmény: 1 kW súly: 5,1 kg tartozékok: damilfej, fűvágótárcsa, heveder ... Tovább »

Husqvarna 543 RS,


Husqvarna 543 RS

Bruttó ár: 192370 Ft

Kategória: Fűkaszák, bozótvágók

Erőteljes, sokoldalú gép, erős fű és gyomok gyakori kaszálásához. Az 543 RS kiváló választás azoknak, akik robosztus, megbízható és könnyen használható fűkaszát keresnek. Erős, hatékony üzemanyag-felhasználású X-Torq motorral van felszerelve és erős légszűrővel, amely a motor elhasználódásá... Tovább »

Husqvarna 545 RXT,


Husqvarna 545 RXT

Bruttó ár: 348900 Ft

Kategória: Fűkaszák, bozótvágók

Professzionális, nagy teljesítményű bozótvágó kiváló ergonómikus és menőverezési tulajdonságokkal. Különösen egyszerűen üzemeltethető erdei tisztítófűrészként is. Optimalizált áttétel 24 fokban döntött kúpfogaskerékkel. A könnyen indítható X-Torq motor gyorsan felpörög, jobb üzemanyagfelh... Tovább »

Husqvarna 545RX,


Husqvarna 545RX

Bruttó ár: 250900 Ft

Kategória: Fűkaszák, bozótvágók

Professzionális, nagy teljesítményű bozótvágó kiváló ergonómikus és manőverezési tulajdonságokkal. Az X-Torq motor nagy erőt és gazdaságos üzemanyag-felhasználást biztosít. A szár optimális hosszúságú, a szöghajtás 35 fokban áll.   Műszaki adatok:  - Lökettérfogat: 45,7 cm3 ... Tovább »

McCulloch B26 PS Toolskit H (sövényvágó adapterrel),


McCulloch B26 PS Toolskit H (sövényvágó adapterrel)

Bruttó ár: 64990 Ft

Kategória: Fűkaszák, bozótvágók

A termék sövényvágó adapterrel együtt kapható. Több funkciós alkalmazás. Egy termék, számos lehetőség. A három-az-egyben eszközkészlet damilfejet, fűvágó kést, sövénynyíró adaptert tartalmaz. Az egyszíjas heveder kényelmessé teszi a munkát. Az osztott tengely sok további tartozék haszn... Tovább »

McCulloch B26PS,


McCulloch B26PS

Bruttó ár: 56500 Ft

Kategória: Fűkaszák, bozótvágók

Rendkívül sokoldalú és egyszerűen használható fűkasza. Damilfejjel, fűnyíró késsel és egyszíjas hevederrel van felszerelve. Az osztott tengely lehetővé teszi, hogy több különféle tartozékal használd. A Soft Start-nak és az üzemanyag szivattyúnak köszönhetően egyszerű az indítás. Az automata star... Tovább »

McCulloch B40 B,


McCulloch B40 B

Bruttó ár: 109900 Ft

Kategória: Fűkaszák, bozótvágók

Nagy teljesítményű és robusztus fűkasza nehezebb munkákhoz, kompletten damilfejjel és fűnyíró késsel felszerelve. A nagy teljesítményt az OxyPower motor biztosítja. Szarvkormány, rezgéscsillapító rendszer és egy literes üzemanyag tartály teszi a munkát hatékonnyá. Könnyen indítható a Soft Start és ... Tovább »

Oleo-Mac Sparta 250T,


Oleo-Mac Sparta 250T

Bruttó ár: 69990 Ft

Kategória: Fűkaszák, bozótvágók

Az Oleo-Mac motoros kasza kitűnő választás telkek, ház körüli kertek tisztán tartására, egyes elhanyagolt növényzettel benőtt területek akadálymentesítésére. Jellemzői: lökettérfogat: 25,4 cm3 teljesítmény: 0,8 kW súly: 6,2 kg tartozékok: damilfej, fűvágótárcsa, heveder  ... Tovább »


Oldalak: 1 2 Összesen: (2)


 
KeresésAdmin