Kategóriák

Válasszon kategóriát

Láncfűrészek

Erdészeti tisztító berendezések

Bozót- és szegélyvágók

Védőfelszerelések, hevederek

Lombszívók és sövényvágók

Fűnyírótraktorok

Fűnyírók

Olajok és kenőanyagok

Kertészeti és erdészeti kézi szerszámok

Kapálógépek

Permetezők

Öntözéstechnika

Szivattyúk

Benzin-motoros és elektromos kerékpárok

Kerékpárok

Barkácsgépek

Kompresszorok és áramfejlesztők

Egyéb termékek

 
Rendezés Terméknév szerint Ár szerint
McCulloch CS 410 Elite,


McCulloch CS 410 Elite

Bruttó ár: 102900 Ft

Kategória: Benzines Hobby láncfűrészek

41 cc-es, erőteljes és nagyon könnyen indítható láncfűrész. Robusztus, sokoldalú, kis súlyú modell OxyPower motorral felszerelve, mely alacsony károsanyag-kibocsátás mellett kevesebb üzemanyag-fogyasztást és nagyobb teljesítményt nyújt. A SoftStart rendszerrel gyorsan indítható, üzemanyag szivattyúval,... Tovább »

Husqvarna 135 Mark II.,


Husqvarna 135 Mark II.

Bruttó ár: 79900 Ft

Kategória: Benzines Hobby láncfűrészek

A robosztus megbízható, könnyen kezelhető, hatékony fűrész kiválóeredméyneket biztosít a kert tulajdonosok számára. A közkedvelt Husqvarna 135 továbbfejlesztett változata, utódja. Ez a gép tökéletes a kert körüli munkákhoz, fák kivágásához illetve tüzifa darabolásához. Gyors indítás és oldals... Tovább »

Husqvarna 135,


Husqvarna 135

Bruttó ár: 79800 Ft

Kategória: Benzines Hobby láncfűrészek

Új, könnyű és hatékony hobbifűrész, mindazok számára, akik rendkívül könnyen indítható és kezelhető fűrészt keresnek. Jellemzői közé tartozik az X-Torq® motor, mellyel kevesebb az üzemanyag-felhasználás és kisebb a károsanyag kibocsátás. Üzemanyag-szivattyúval és automata start-stop kapcsolóva... Tovább »

Husqvarna 130,


Husqvarna 130

Bruttó ár: 64900 Ft

Kategória: Benzines Hobby láncfűrészek

A Husqvarna 130 láncfűrész a Husqvarna legújabb modellje. Könnyű, mégis hatékony láncfűrész, amely ideális a könnyű vágási feladatokkal rendelkező háztulajdonosok számára. Tökéletes fák kivágására vagy tüzifa darabolásra. A 35 cm-es prémium Husqvarna vezetőlemez és a lánc biztosítja a hatékon... Tovább »

McCulloch CS42S,


McCulloch CS42S

Bruttó ár: 59900 Ft

Kategória: Benzines Hobby láncfűrészek

A CS 42S, ez a 42 köbcentiméteres, benzinüzemű láncfűrész 1,5 kW-os kimeneti teljesítményt biztosít, és képes akár 14-16” méretű vezetőlemez kezelésére is, így ideális nagyobb kihívást jelentő munkákhoz. A CS 42S kézi, oldalsó láncfeszítővel van felszerelve. Ez a mindössze 4,9 kg tömegű, benz... Tovább »

McCulloch CS 380,


McCulloch CS 380

Bruttó ár: 59900 Ft

Kategória: Benzines Hobby láncfűrészek

38 cm3-es láncfűrész, melyben a kompakt méretet nagy teljesítményű OxyPower motorral ötvözték. Ház körüli munkálatokhoz és más, igényesebb vágási munkákhoz egyaránt alkalmas. Szerszám nélküli láncfeszítéssel van felszerelve, így a lánc feszessége, de a cseréje is könnyedén megoldható szerszá... Tovább »

Husqvarna 120 MARK II.,


Husqvarna 120 MARK II.

Bruttó ár: 54900 Ft

Kategória: Benzines Hobby láncfűrészek

A Husqvarna 120 gallyazási, könnyebb fűrészelési és hobbi munkákhoz kiválóan megfelelő láncfűrész. Otthoni felhasználásra ajánljuk. A Husqvarna 236 utódja, X-Torq motorral szerelt.   Műszaki adatok:  - Lökettérfogat: 35 cm3 - Teljesítmény: 1,4 KW - Láncelosztás: 3/8"... Tovább »

McCulloch CS 35,


McCulloch CS 35

Bruttó ár: 49900 Ft

Kategória: Benzines Hobby láncfűrészek

A legnehezebb munkákkal is megbirkózik ez a 35 cm3-es, teljes körűen felszerelt sokoldalú fűrész. Olyan felhasználók számára, akik értékelik a professzionális minőséget. A lánc feszessége szerszám nélkül egyszerűen beállítható. A láncfűrész karbantartását leegyszerűsíti a patentos hengerfedél,... Tovább »

McCulloch CS 340,


McCulloch CS 340

Bruttó ár: 49900 Ft

Kategória: Benzines Hobby láncfűrészek

Ez a 34 cm3-es láncfűrész ideális a ház körüli munkákhoz. OxyPower motorral van felszerelve, így nagyobb teljesítményt nyújt kevesebb üzemanyag-fogyasztás mellett, és a károsanyag-kibocsátása is alacsony. Gyorsan és egyszerűen indítható a Soft Start rendszerű motor üzemanyag szivattyúvall, ill. kombin... Tovább »


Oldalak: 1 Összesen: (1)


 
KeresésAdmin