Kategóriák

Válasszon kategóriát

Láncfűrészek

Erdészeti tisztító berendezések

Bozót- és szegélyvágók

Védőfelszerelések, hevederek

Lombszívók és sövényvágók

Fűnyírótraktorok

Fűnyírók

Olajok és kenőanyagok

Kertészeti és erdészeti kézi szerszámok

Kapálógépek

Permetezők

Öntözéstechnika

Szivattyúk

Benzin-motoros és elektromos kerékpárok

Kerékpárok

Barkácsgépek

Kompresszorok és áramfejlesztők

Egyéb termékek

 
Rendezés Terméknév szerint Ár szerint
McCulloch CS 410 Elite,


McCulloch CS 410 Elite

Bruttó ár: 102900 Ft

Kategória: Benzines Hobby láncfűrészek

41 cc-es, erőteljes és nagyon könnyen indítható láncfűrész. Robusztus, sokoldalú, kis súlyú modell OxyPower motorral felszerelve, mely alacsony károsanyag-kibocsátás mellett kevesebb üzemanyag-fogyasztást és nagyobb teljesítményt nyújt. A SoftStart rendszerrel gyorsan indítható, üzemanyag szivattyúval,... Tovább »

Husqvarna 135,


Husqvarna 135

Bruttó ár: 84900 Ft

Kategória: Benzines Hobby láncfűrészek

Új, könnyű és hatékony hobbifűrész, mindazok számára, akik rendkívül könnyen indítható és kezelhető fűrészt keresnek. Jellemzői közé tartozik az X-Torq® motor, mellyel kevesebb az üzemanyag-felhasználás és kisebb a károsanyag kibocsátás. Üzemanyag-szivattyúval és automata start-stop kapcsolóva... Tovább »

Husqvarna 236,


Husqvarna 236

Bruttó ár: 69790 Ft

Kategória: Benzines Hobby láncfűrészek

A Husqvarna 236 gallyazási, könnyebb fűrészelési és hobbi munkákhoz kiválóan megfelelő láncfűrész. Előnyös tulajdonságai miatt, mint az ergonómius kialakítás, alacsony szennyezőanyag kibocsátású, erőteljes X-Torq® motor, könnyen indítható és kezelhető. Jellemzői: lökettérfogat: 38,2 cm... Tovább »

McCulloch CS 380,


McCulloch CS 380

Bruttó ár: 59900 Ft

Kategória: Benzines Hobby láncfűrészek

38 cm3-es láncfűrész, melyben a kompakt méretet nagy teljesítményű OxyPower motorral ötvözték. Ház körüli munkálatokhoz és más, igényesebb vágási munkákhoz egyaránt alkalmas. Szerszám nélküli láncfeszítéssel van felszerelve, így a lánc feszessége, de a cseréje is könnyedén megoldható szerszá... Tovább »

McCulloch CS 35,


McCulloch CS 35

Bruttó ár: 51900 Ft

Kategória: Benzines Hobby láncfűrészek

A legnehezebb munkákkal is megbirkózik ez a 35 cm3-es, teljes körűen felszerelt sokoldalú fűrész. Olyan felhasználók számára, akik értékelik a professzionális minőséget. A lánc feszessége szerszám nélkül egyszerűen beállítható. A láncfűrész karbantartását leegyszerűsíti a patentos hengerfedél,... Tovább »

Partner P340S,


Partner P340S

Bruttó ár: 44900 Ft

Kategória: Benzines Hobby láncfűrészek

Erőteljes, 35 cm3-es láncfűrész. A ház körüli munkák és nehezebb fűrészelési munkák elvégzéséhez is elegendő erővel van kombinálva. Erős, elektronikus gyújtású, 1,44 kW-os benzinmotorral van felszerelve. Tehetetlenségi erő által aktiválódó láncfék, láncfogó és beépített biztonsági kapcsol... Tovább »


Oldalak: 1 Összesen: (1)


 
KeresésAdmin