Kategóriák

Válasszon kategóriát

Láncfűrészek

Erdészeti tisztító berendezések

Bozót- és szegélyvágók

Védőfelszerelések, hevederek

Lombszívók és sövényvágók

Fűnyírótraktorok

Fűnyírók

Olajok és kenőanyagok

Kertészeti és erdészeti kézi szerszámok

Kapálógépek

Permetezők

Öntözéstechnika

Szivattyúk

Benzin-motoros és elektromos kerékpárok

Kerékpárok

Barkácsgépek

Kompresszorok és áramfejlesztők

Egyéb termékek

 
Rendezés Terméknév szerint Ár szerint

Gardena kézi sugárcső locsoló 1/2",


Gardena kézi sugárcső locsoló 1/2"

Bruttó ár: 1820 Ft

Kategória: Locsoló és szórófejek

A klasszikus locsolómodell. Különösen kényelmes fogás a beépített puha műanyag elemek révén. Ideális tisztításhoz és permetező öntözéshez. A vízsugár fokozatmentesen állítható a teljes sugártól a finom ködpermetig. Elveszíthetetlen kapcsolóhüvellyel. ... Tovább »

Gardena S80 szórófej,


Gardena S80 szórófej

Bruttó ár: 2200 Ft

Kategória: Locsoló és szórófejek

A GARDENA Sprinklersystem részét képező GARDENA S 80 süllyesztett esőztető kiválóan alkalmas a kisebb gyepfelületek öntözésére 80 m²-ig, és egyazon vezetéken további S 80 vagy S 80/300 süllyesztett esőztetőkkel kombinálható. Hatótávolsága 2,50 és 5 m között állítható, a felületnek megfelelően... Tovább »

Gardena Classic IMP. locsoló,


Gardena Classic IMP. locsoló

Bruttó ár: 3550 Ft

Kategória: Locsoló és szórófejek

Kis, kompakt modell mindennel, ami az öntözéshez szükséges. Puha műanyag elemeinek köszönhetően a GARDENA Classic impulzuslocsoló jól illeszkedik a kézbe. Lágy zuhanyával cserepes növények és felületek öntözésére is alkalmas. A fokozatmentes szabályozással minden munkához beállíthatja a megfelelő v... Tovább »

Gardena Classic IMP. locsolópisztoly készlet,


Gardena Classic IMP. locsolópisztoly készlet

Bruttó ár: 3640 Ft

Kategória: Locsoló és szórófejek

Ajándék 1/2" gyorscsatlakozó!  Kis, kompakt modell. Különösen kényelmes fogás a beépített puha- műanyag elemek révén. Ideális tisztításhoz és permetező öntözéshez. Két vízsugár állítható be: Teljes sugár, vagy finom ködpermet. Fokozatmentesen szabályozható vízvétel. Puha-műanyag... Tovább »

Gardena körlocsoló leszúrótüskével, 130 M2,


Gardena körlocsoló leszúrótüskével, 130 M2

Bruttó ár: 3650 Ft

Kategória: Locsoló és szórófejek

A GARDENA Classic Foxtrot körlocsoló kiválóan alkalmas a kisebb és közepes méretű felületek öntözésére. Vízelosztása különösen egyenletes, így nem képződnek tócsák. A beöntözött kör átmérője legfeljebb 13 m. A locsolóval így kisebb és közepes méretű, legfeljebb 130 m²-es felületek öntöz... Tovább »

Gardena négy-felület őztető, Twist,


Gardena négy-felület őztető, Twist

Bruttó ár: 4290 Ft

Kategória: Locsoló és szórófejek

A GARDENA Classic Twist 4-felület-esőztető - akció egy olyan esőztetőt kínál, amellyel négy különböző alakú felület öntözhető: kör, félkör, négyzet és téglalap. A kívánt forma könnyen kiválasztható a tárcsa elforgatásával. A csomag GARDENA gyors tömlőelemet is tartalmaz. Az öntözhető felü... Tovább »

Gardena Classic többfunkciós locsolókészlet,


Gardena Classic többfunkciós locsolókészlet

Bruttó ár: 4290 Ft

Kategória: Locsoló és szórófejek

Kis, kompaktmodell, különösen kényelmes fogás a beépített puha műanyag elemek révén. Öntözéshez és tisztítási feladatokhoz. 4 vízsugárforma: szórósugár, lapossugár, szúrósugár és locsolósugár. Puha műanyag elemekkel ellátott impulzuskioldó és tartósüzem-kapcsoló. 1/2"-os gyorscsatlakozóval.... Tovább »

Gardena Comfort IMP. locsoló, 3in1, készlet,


Gardena Comfort IMP. locsoló, 3in1, készlet

Bruttó ár: 4490 Ft

Kategória: Locsoló és szórófejek

A tisztításra és külön felületek kímélő öntözésére szolgáló, kényelmes használatú Comfort permetező locsoló egy tömlőelemmel (cikkszám: 915-50) kiegészítve. A GARDENA Comfort permetező locsolón háromféle vízsugárforma állítható be: locsolósugár, ködpermet és teljes sugár. A vízátfolyá... Tovább »

Gardena T200 szórófej,


Gardena T200 szórófej

Bruttó ár: 6700 Ft

Kategória: Locsoló és szórófejek

Nagyobb méretű gyepfelületek öntözésére. Kombinálható a turbinás T 100, T 380, és az R 140 süllyesztett négyszögesőztetővel. Beöntözött terület 200 m2-ig. Hatótávolság 5 – 8 m között beállítható. Fokozat nélkül beállítható szektorok 25 – 360°. Memóriafunkciója révén elcsavarás után ... Tovább »

Gardena Vario köresőztető leszúrótüskével,


Gardena Vario köresőztető leszúrótüskével

Bruttó ár: 7490 Ft

Kategória: Locsoló és szórófejek

A GARDENA Comfort Vario köresőztető lehetővé teszi a kert egyenletes öntözését. Az eszköz legfeljebb 225 m² méretű felület öntözésére alkalmas, maximum 8,5 m-es hatótávolsággal. Szektorbeállítása 7 fokozatban, 45°-os lépésekben történik, 90°-tól 360°-ig. Az esőztetőt egyedileg beállíthatja ... Tovább »


Oldalak: 1 2 Összesen: (2)


 
KeresésAdmin