Kategóriák

Válasszon kategóriát

Láncfűrészek

Erdészeti tisztító berendezések

Bozót- és szegélyvágók

Védőfelszerelések, hevederek

Lombszívók és sövényvágók

Fűnyírótraktorok

Fűnyírók

Olajok és kenőanyagok

Kertészeti és erdészeti kézi szerszámok

Kapálógépek

Permetezők

Öntözéstechnika

Szivattyúk

Benzin-motoros és elektromos kerékpárok

Kerékpárok

Barkácsgépek

Kompresszorok és áramfejlesztők

Egyéb termékek

 
Rendezés Terméknév szerint Ár szerint
Husqvarna ST131,


Husqvarna ST131

Bruttó ár: 206100 Ft

Kategória: Hómarók

A Husqvarna ST 131 modellt azoknak a háztulajdonosoknak ajánljuk, akik könnyen használható, kompakt és hatékony hómarót igényelnek. Garázsbejárókhoz, kerti utakhoz, kemény, lapos és szűk felületek tisztítására fejlesztettük ki. A Husqvarna ST 131 alkalmi használatra készült, bármilyen állapotú, 5-20... Tovább »

Husqvarna ST224,


Husqvarna ST224

Bruttó ár: 443700 Ft

Kategória: Hómarók

A Husqvarna ST 224 modellt háztulajdonosok számára fejlesztettük, akik nagyteljesítményű hómarót igényelnek, autóbehajtók és utak tisztításához. A csúszótalpaknak köszönhetően bármilyen felületen használható. A Husqvarna ST 224 alkalmi használatra készült, bármilyen állapotú, 10-30 cm magasság... Tovább »

McCulloch ST 53 hómaró,


McCulloch ST 53 hómaró

Bruttó ár: 164900 Ft

Kategória: Hómarók

Kompakt egyfokozatú modell, jó teljesítménnyel. Garázsbejáratok, és kerti utak tisztításához. Nagyon könnyen használható és tárolható. 53 cm munkaszélesség jellemzi. Jellemzők: motor típusa: McCulloch 136 cc hengertérfogat: 136 ccm munkaszélesség: 53 cm marócsiga átmérő: 20 cm ... Tovább »

McCulloch ST 61 hómaró,


McCulloch ST 61 hómaró

Bruttó ár: 359900 Ft

Kategória: Hómarók

Kompakt, nagyteljesítményű kétfokozatú modell. A kuplungtárcsás meghajtásnak és a beállítható magasságú fogantyúnak köszönhetően könnyen használható. A műanyag csúszótalpak sima haladást biztosítanak és megakadályozzák az érzékeny felületek károsodását. LED lámpák és 61 cm munkaszélessé... Tovább »

McCulloch ST 68EP hómaró,


McCulloch ST 68EP hómaró

Bruttó ár: 439900 Ft

Kategória: Hómarók

Jól felszerelt, kétfokozatú modell, nagy mennyiségű hóhoz. A kuplungtárcsás meghajtásnak és a beállítható magasságú fogantyúnak köszönhetően könnyen használható. Elektromos indítás, szervokormány és egykezes irányítás teszik a munkavégzést még kényelmesebbé. A műanyag csúszótalpak sima hal... Tovább »

McCulloch ST 76EP hómaró,


McCulloch ST 76EP hómaró

Bruttó ár: 499900 Ft

Kategória: Hómarók

A legnagyobb és legerőteljesebb kétfokozatú modellünk, könnyedén megbirkózik a parkolóhelyek és a kerti utak tisztításával. A kuplungtárcsás meghajtásnak és a beállítható magasságú fogantyúnak köszönhetően könnyen használható. Elektromos indítás, szervokormány és egykezes irányítás teszik a... Tovább »

Partner PSB210 B&S motorral szerelt hómaró (190 ccm),


Partner PSB210 B&S motorral szerelt hómaró (190 ccm)

Bruttó ár: 115000 Ft

Kategória: Hómarók

Egyre több ház- és kerttulajdonos tudja értékelni az egyszerű hóeltakarítás előnyeit. Szavatoljuk a kifogástalan kezelhetőséget a praktikus, kipróbált és folyamatosan javított műszaki megoldások révén. A kidobócső függőlegesen és vízszintesen is állítható. Az összecsukható tolókar me... Tovább »


Oldalak: 1 Összesen: (1)


 
KeresésAdmin