Üdvözöljük honlapunkon! Kérjük tekintse meg választékunkat. Amennyiben valamelyik termékünk elnyerte tetszését, látogasson el üzletünkbe ahol készséggel állunk rendelkezésére!
Kategóriák

Válasszon kategóriát

Láncfűrészek

Erdészeti tisztító berendezések

Bozót- és szegélyvágók

Védőfelszerelések, hevederek

Lombszívók és sövényvágók

Fűnyírótraktorok

Fűnyírók

Olajok és kenőanyagok

Kertészeti és erdészeti kézi szerszámok

Kapálógépek

Permetezők

Öntözéstechnika

Szivattyúk

Benzin-motoros és elektromos kerékpárok

Kerékpárok

Barkácsgépek

Kompresszorok és áramfejlesztők

Egyéb termékek

 
Rendezés Terméknév szerint Ár szerint
Husqvarna 125 BVX,


Husqvarna 125 BVX

Bruttó ár: 120600 Ft

Kategória: Robbanómotoros lombszívók

Sokoldalú és könnyen kezelhető kézi légfúvó/szívó. A nagy teljesítmény felhasználóbarát megoldásokkal párosul. Ház körüli felhasználásra ajánljuk. Jól kiegyensúlyozott, könnyen irányítható gép a test vonalában történő légkiáramlásnak köszönhetően. Smart Start technolódia a könnyű ind... Tovább »

Husqvarna 525BX,


Husqvarna 525BX

Bruttó ár: 125900 Ft

Kategória: Robbanómotoros lombszívók

Erőteljes és jól kiegyensúlyozott kézi lombfúvó professzionális használatra. A szabadalmaztatott X-torq motortechnológia a speciális ventilátorral és házkialakítással nagy, könnyen szabályozható fúvási kapacitást biztosít. A munkavégzés a Low Vib rezgéscsillapító rendszernek köszönhetően még ho... Tovább »

Husqvarna 530BT,


Husqvarna 530BT

Bruttó ár: 175900 Ft

Kategória: Robbanómotoros lombszívók

A Husqvarna 530BT egyedülállóan könnyű, üzleti célú felhasználásra alkalmas háton hordható lombfúvó. Alacsony súlya mellett meggyőző teljesítményt nyújt és könnyen használható. Új X-Torq® motor jellemzi, a heveder és a kezelőszervek praktikus kialakításúak a nagy teljesítmény és az egyszerű ... Tovább »

Husqvarna 580BTS háti levélfújó,


Husqvarna 580BTS háti levélfújó

Bruttó ár: 275900 Ft

Kategória: Robbanómotoros lombszívók

A Husqvarna 580BTS a legerőteljesebb professzionális háti lombfúvó, igényes munkákhoz. Nagy légmennyiséget biztosít a hatékony ventillátor és az erőteljes X-Torq motor. A professzionális légszűrő biztosítja a hosszú üzemidőt és a problémamentes működést. A heveder széles vállszíjjal készült. ... Tovább »

McCulloch GBV 322,


McCulloch GBV 322

Bruttó ár: 44900 Ft

Kategória: Robbanómotoros lombszívók

A GBV 322 egy 26 köbcentiméteres, benzinüzemű fúvókészülék, amely 0,8 kW-os kimeneti teljesítményt biztosít, és képes akár 322km/h-s fúvási sebességre is, így ideális gyakori használatra. A GBV 322 45 literes űrtartalmú zsákkal van felszerelve. Ez a mindössze 4,4 kg tömegű, benzinüzemű fúvókész... Tovább »

McCulloch GBV 355,


McCulloch GBV 355

Bruttó ár: 84900 Ft

Kategória: Robbanómotoros lombszívók

A GB 355 BP, ez a 46 köbcentiméteres, benzinüzemű fúvókészülék 1,5 kW-os kimeneti teljesítményt biztosít, és képes akár 355 km/h-s fúvási sebességre is, így ideális nagyobb kihívást jelentő munkákhoz. A GB 355 BP hátizsákhevederekkel van felszerelve, így hosszú idejű használat esetén is a lehet... Tovább »


Oldalak: 1 Összesen: (1)


 
Keresés