Kategóriák

Válasszon kategóriát

Láncfűrészek

Erdészeti tisztító berendezések

Bozót- és szegélyvágók

Védőfelszerelések, hevederek

Lombszívók és sövényvágók

Fűnyírótraktorok

Fűnyírók

Olajok és kenőanyagok

Kertészeti és erdészeti kézi szerszámok

Kapálógépek

Permetezők

Öntözéstechnika

Szivattyúk

Benzin-motoros és elektromos kerékpárok

Kerékpárok

Barkácsgépek

Kompresszorok és áramfejlesztők

Egyéb termékek

 
Rendezés Terméknév szerint Ár szerint

Gardena akkumulátoros merülőszivattyú 2000/2 Li-18,


Gardena akkumulátoros merülőszivattyú 2000/2 Li-18

Bruttó ár: 49900 Ft

Kategória: Tiszta-víz szivattyúk

A GARDENA 2000/2 Li-18 tisztavíz-merülőszivattyújával a víz igény szerint ki- vagy beszivattyúzható. Legyen a víz bárhol, ha nincs is a közelben áramcsatlakozás, a szivattyú abszolút rugalmasan használható, mivel lítium-ion akkumulátorral üzemel. A készlet tartalmazza az akkumulátort és a töltőket. A... Tovább »

Gardena Classic (elektromos, 3000/4),


Gardena Classic (elektromos, 3000/4)

Bruttó ár: 32900 Ft

Kategória: Tiszta-víz szivattyúk

 A sokoldalúan felhasználható kompakt GARDENA 3000/4 kerti szivattyú optimális alapmodell. Szívó- és nyomóerejének köszönhetően ideális öntözéshez, nyomásnöveléshez, vezetékes és esővíz, valamint klórtartalmú uszodavíz át- és kiszivattyúzásához. A gumitalpak stabilitást, valamint zaj... Tovább »

Gardena Classic kerti szivattyú 3500/4,


Gardena Classic kerti szivattyú 3500/4

Bruttó ár: 39000 Ft

Kategória: Tiszta-víz szivattyúk

A sokoldalúan felhasználható kompakt GARDENA 3500/4 kerti szivattyú optimális alapmodell. Szívó- és nyomóerejének köszönhetően ideális öntözéshez, nyomás-növeléshez, vezetékes és esővíz, valamint klórtartalmú uszodavíz át- és kiszivattyú-zásához. Két kimenete lehetővé teszi két öntözőtar... Tovább »

Gardena Classic merülőszivattyú 7000 ,


Gardena Classic merülőszivattyú 7000

Bruttó ár: 36400 Ft

Kategória: Tiszta-víz szivattyúk

Előfordul, hogy olyan helyre kerül víz, ahol semmi keresnivalója. Eláraszthatja például az alagsort vagy a mosókonyhát. De lehet, hogy egyszerűen csak szeretne átszivattyúzni valahová bizonyos mennyiségű vizet. A GARDENA Classic 7000 merülőszivattyú kitűnő megoldás a tiszta vagy enyhén szennyezett (5 mm ... Tovább »

Gardena Comfort kerti szivattyú 4000/5,


Gardena Comfort kerti szivattyú 4000/5

Bruttó ár: 64900 Ft

Kategória: Tiszta-víz szivattyúk

A halk működésű GARDENA 4000/4 kerti szivattyú nagyobb használati kényelmet kínál a kertben és a ház körül. Szívó- és nyomóerejének köszönhetően ideális öntözéshez, nyomásnöveléshez, vezetékes és esővíz, valamint klórtartalmú uszodavíz át- és kiszivattyúzásához. A szivattyú problémame... Tovább »

Gardena Comfort kerti szivattyú 5000/5,


Gardena Comfort kerti szivattyú 5000/5

Bruttó ár: 76900 Ft

Kategória: Tiszta-víz szivattyúk

A kerti és ház körüli használatra szolgáló, halk műkö-désű GARDENA 5000/5 kerti szivattyú kiváló biztonsági jellemzőkkel rendelkezik. Szívó- és nyomóerejének köszönhetően ideális öntözéshez, nyomásnöveléshez, vezetékes és esővíz, valamint klórtartalmú uszodavíz át- és kiszivattyúzásá... Tovább »

Gardena kerti szivattyú 6000/6 inox,


Gardena kerti szivattyú 6000/6 inox

Bruttó ár: 99900 Ft

Kategória: Tiszta-víz szivattyúk

A kerti szivattyúk Premium modellje, a GARDENA 6000/6 inox a biztonsággal, teljesítménnyel és kényelemmel kapcsolatos legmagasabb igényeket is kielégíti. Az innovatív safe-pump funkció jelentősen hozzájárul a szivattyú nagyfokú védelméhez és hosszú élettartamához. A hibamentes működést, csakúgy mint ... Tovább »

Gardena merülőszivattyú tiszta vízhez 13000 aquasensor,


Gardena merülőszivattyú tiszta vízhez 13000 aquasensor

Bruttó ár: 65600 Ft

Kategória: Tiszta-víz szivattyúk

Beépített aquasensor funkciójának köszönhetően automatikusan bekapcsol, amint a vízszint eléri az 5 mm-t, és gyorsan kiszivattyúzza azt. Így hatékonyan megelőzi, hogy a víz nagyobb kárt okozzon - akkor is, ha Ön éppen nincs otthon. A be- és kikapcsolási szint módosítható. Az állítható lábaknak kösz... Tovább »

Gardena merülőszivattyú tiszta vízhez 7000/C,


Gardena merülőszivattyú tiszta vízhez 7000/C

Bruttó ár: 23000 Ft

Kategória: Tiszta-víz szivattyúk

Ha a mosógép elárasztotta a pincét vagy az esővízgyűjtő hordót szeretné kiüríteni a fagyok előtt, az új GARDENA Classic merülőszivattyú 7000/C a jó választás. Ez a modell gyorsan és megbízhatóan szivattyúz óránként akár 7000 liternyi tiszta vagy enyhén szennyezett vizet, amelyben a szemcseátmér... Tovább »

Güde GDT 901 nyomásos merülő tisztavíz szivattyú,


Güde GDT 901 nyomásos merülő tisztavíz szivattyú

Bruttó ár: 26990 Ft

Kategória: Tiszta-víz szivattyúk

Nagy teljesítményű merülőszivattyú tiszta vízhez, otthoni felhasználásra. Az öt járókeréknek köszönhetően nagy magasságokba emelhető a víz. A saválló ház és az erős motor megbízható hosszútávú felhasználást tesz lehetővé. Jellemzők: teljesítmény: 800 W szállítási mennyiség: ... Tovább »


Oldalak: 1 2 Összesen: (2)


 
KeresésAdmin