Kategóriák

Válasszon kategóriát

Láncfűrészek

Erdészeti tisztító berendezések

Bozót- és szegélyvágók

Védőfelszerelések, hevederek

Lombszívók és sövényvágók

Fűnyírótraktorok

Fűnyírók

Olajok és kenőanyagok

Kertészeti és erdészeti kézi szerszámok

Kapálógépek

Permetezők

Öntözéstechnika

Szivattyúk

Benzin-motoros és elektromos kerékpárok

Kerékpárok

Barkácsgépek

Kompresszorok és áramfejlesztők

Egyéb termékek

 
Rendezés Terméknév szerint Ár szerint
Husqvarna DBS51 magasfű vágó,


Husqvarna DBS51 magasfű vágó

Bruttó ár: 369900 Ft

Kategória: Robbanómotoros, oldalkidobós fűnyírók

A Husqvarna DBS51 robosztus gép, amelyet magas fűhöz és kisebb bozótok irtásához terveztek. A tervezéskor a megbízhatóságot, az irányíthatóságot és az ergonomiát tartották szem előtt, hogy a felhasználó a lehető legjobb körülmények között dolgozhasson. Komoly nírási és tisztítási teljesítmény... Tovább »

Husqvarna LB 155S,


Husqvarna LB 155S

Bruttó ár: 157900 Ft

Kategória: Robbanómotoros, oldalkidobós fűnyírók

Strapabíró önjáró fűnyíró oldalsó kidobással és mulcsozással. Az első kerék meghajtás és a nagy hátsó kerekek könnyen irányíthatóvá teszik a gépet. Jellemzők: motor típusa: Briggs & Stratton lökettérfogat: 190 cm3 teljesítmény: 2,5 kW vágási rendszer: olda... Tovább »

Husqvarna LB 548SE,


Husqvarna LB 548SE

Bruttó ár: 298900 Ft

Kategória: Robbanómotoros, oldalkidobós fűnyírók

Az LB 548SE egy tartós és markáns hagyományos fűnyíó, amelyet napi szintű professzionális használatra ajánlunk. A megbízható ás erős, könnyen indítható Honda motorral szereltönjárü modell továbbfejlesztett elsőkerék-meghajtása optimális használatot biztosít. Vágóasztala szilumin ötvözetből ké... Tovább »

Husqvarna LB 553 S,


Husqvarna LB 553 S

Bruttó ár: 340900 Ft

Kategória: Robbanómotoros, oldalkidobós fűnyírók

Az LB 553S megbízható, kiváló BioClip fűnyíró, professzionális használatra tervezve. A kialakítás a lehető legjobb ergonómiai feltételek elérését célozta meg a felhasználó számára és rendkívűl jó fűnyírást még nedves körülmények között is. 53 cm vágási szélességű. A központi vágási m... Tovább »

McCulloch M51-120M,


McCulloch M51-120M

Bruttó ár: 69900 Ft

Kategória: Robbanómotoros, oldalkidobós fűnyírók

Az M51-120M Classic, ez a tolható, benzinüzemű fűnyíró 51 cm-es, acél vágóasztallal van ellátva, és nagy teljesítményű, 120 köbcentiméteres (2,0 kW-os) McCulloch motort tartalmaz, így ideális választás a legfeljebb 1400 m2 méretű kertek esetében. Képes az oldalsó kidobásra és a mulcsozásra. ... Tovább »

McCulloch M51-125M,


McCulloch M51-125M

Bruttó ár: 84900 Ft

Kategória: Robbanómotoros, oldalkidobós fűnyírók

Nagyméretű, 51 cm vágási szélességű fűnyíró, oldalkidobó és mulcsozó funkciókkal. Mulcsozáskor a nyesedéket apróra vágva visszajuttatja a fűre, ezáltal természetes zöldtrágyaként hasznosítható. Robusztus kialakítás, acél vágóasztallal. Jellemzők: motor típusa: Briggs & Stratton ... Tovább »

McCulloch M56-140WF, önjárós, egysebességes,


McCulloch M56-140WF, önjárós, egysebességes

Bruttó ár: 125290 Ft

Kategória: Robbanómotoros, oldalkidobós fűnyírók

Különösen nagy, egysebességes fűnyíró 56 cm vágási szélességgel. Oldalsó fűkidobás vagy mulcsozás funkcióval. Mulcsozáskor a fűnyesedéket kis darabokra aprítja, melyet visszaszór a talajra a pázsit trágyázásához. Robusztus megjelenés acél vágóasztallal. Jellemzők: motor típusa: Briggs &... Tovább »

MTD 51 BO  Thorx motorral,


MTD 51 BO Thorx motorral

Bruttó ár: 59990 Ft

Kategória: Robbanómotoros, oldalkidobós fűnyírók

Az MTD 51 BO megbízható, könnyű oldalkidobós fűnyíró. 3,5 HP MTD ThorX35 alacsony fogyasztású motorral szerelik, a vágásszélessége 51 cm. Acéllemez késháza ellenáll a kőfelverődéseknek. A kerékmagasságot kerekenként állíthatja.  Jellemzők: motor típusa: MTD ThorX35 lökettérf... Tovább »


Oldalak: 1 Összesen: (1)


 
KeresésAdmin