Kategóriák

Válasszon kategóriát

Láncfűrészek

Erdészeti tisztító berendezések

Bozót- és szegélyvágók

Védőfelszerelések, hevederek

Lombszívók és sövényvágók

Fűnyírótraktorok

Fűnyírók

Olajok és kenőanyagok

Kertészeti és erdészeti kézi szerszámok

Kapálógépek

Permetezők

Öntözéstechnika

Szivattyúk

Benzin-motoros és elektromos kerékpárok

Kerékpárok

Barkácsgépek

Kompresszorok és áramfejlesztők

Egyéb termékek

 
Rendezés Terméknév szerint Ár szerint
Automower 305,


Automower 305

Bruttó ár: 439900 Ft

Kategória: Automower

Az Automower® harmadik generációja teljesen automata fűnyírással kisebb, bonyolultabb formájú gyepfelületekre készült. Kompakt, stílusos, 500 m² felület karbantartásához ajánlott. Rendkívül könnyű, ezért egyszerűen áthelyezhető a ház előtti és mögötti területre. A sikeres Automower® család tag... Tovább »

Automower 310,


Automower 310

Bruttó ár: 531000 Ft

Kategória: Automower

Fejlett, 4-kerekes robotfűnyíróbonyolult gyepfelületekhez. Közepesméretű területekre, akár 1000 m2-re is alkalmas és akár 40%-os emelkedők sem jelentenek akadályt. Az okos technológia a pázsit növekedési üteméhez igazítja a munkaidőt, képes folt... Tovább »

Automower 315,


Automower 315

Bruttó ár: 620100 Ft

Kategória: Automower

Fejlett, 4-kerekes robotfűnyíró bonyolult gyepfelületekhez. Közepes méretű területekre, akár 1500 m2-re is alkalmas és akár 40%-os emelkedők sem jelentenek akadályt. Az okos technológia a pázsit növekedési üteméhez igazítja a munkaidőt, képes foltnyírásra és átirán... Tovább »

Automower 420,


Automower 420

Bruttó ár: 734400 Ft

Kategória: Automower

Jól felszerelt, nagyméretű robotfűnyíró nehezen nyírható gyepfelületek hatékony nyírására. Nagyobb területekre, akár 2200 m2-re is alkalmas, meredek, akár 45o-os emelkedők sem jelentenek akadályt. Az okos technológia a pázsit növekedési üteméhez igazítja a munkaidőt, képes foltny... Tovább »

Automower 430X,


Automower 430X

Bruttó ár: 884700 Ft

Kategória: Automower

Az egyik legfejlettebb modell. Tökéletes választás nagyméretű, bonyolult alakú kertekhez, tagolt gyepterületekhez, szűk átjárókhoz, fákhoz és bokrokhoz. GPS navigáció, elektromos magasságállítás és időjárásalapú időzítő. Főbb jellemzők: maximális munkat... Tovább »


Oldalak: 1 Összesen: (1)


 
KeresésAdmin