Üdvözöljük honlapunkon! Kérjük tekintse meg választékunkat. Amennyiben valamelyik termékünk elnyerte tetszését, látogasson el üzletünkbe ahol készséggel állunk rendelkezésére!
Kategóriák

Válasszon kategóriát

Láncfűrészek

Erdészeti tisztító berendezések

Bozót- és szegélyvágók

Védőfelszerelések, hevederek

Lombszívók és sövényvágók

Fűnyírótraktorok

Fűnyírók

Olajok és kenőanyagok

Kertészeti és erdészeti kézi szerszámok

Kapálógépek

Permetezők

Öntözéstechnika

Szivattyúk

Benzin-motoros és elektromos kerékpárok

Kerékpárok

Barkácsgépek

Kompresszorok és áramfejlesztők

Egyéb termékek

 
Rendezés Terméknév szerint Ár szerint

Gardena Comfortcut 450/25,


Gardena Comfortcut 450/25

Bruttó ár: 26200 Ft

Kategória: Elektromos szegélyvágók

A könnyű, kényelmes használatú GARDENA ComfortCut 450/25 fűszegélynyíró különösen alkalmas a gyepszegélyek és a nehezen elérhető helyek lenyírására. A 450 W-os motor rendkívül erőteljes, hosszan tartó, erős nyírást biztosít. A lekoppintásos szálmeghosszabbítás garantálja, hogy a damil mindig me... Tovább »

Gardena Comfortcut 500/55 ,


Gardena Comfortcut 500/55

Bruttó ár: 36500 Ft

Kategória: Elektromos szegélyvágók

A könnyű, kényelmes használatú GARDENA ComfortCut Plus 500/55 fűszegélynyíró különösen alkalmas a hosszú gyepszegélyek és a nehezen elérhető helyek lenyírására. A 500 W-os motor rendkívül erőteljes, hosszan tartó, erős nyírást biztosít. A lekoppintásos szálmeghosszabbítás garantálja, hogy... Tovább »

Gardena Easycut 400W,


Gardena Easycut 400W

Bruttó ár: 20900 Ft

Kategória: Elektromos szegélyvágók

A könnyű, kényelmes használatú GARDENA EasyCut 400 fűszegélynyíró különösen alkalmas a hosszú gyepszegélyek és a nehezen elérhető helyek kezelésére. A különösen hosszú, állítható pótfogantyúnak köszönhetően a szegélynyíró könnyen vezethető. A kényelmesebb munka érdekében a teleszkó... Tovább »

Gardena Powercut 700/65 ,


Gardena Powercut 700/65

Bruttó ár: 65000 Ft

Kategória: Elektromos szegélyvágók

A könnyű, kényelmes használatú GARDENA PowerCut Plus 700/65 fűszegélynyíró különösen alkalmas a hosszú gyepszegélyek és a nagyobb, nehezen elérhető helyek lenyírására. A 700 W-os motor rendkívül erőteljes, hosszan tartó, erős nyírást biztosít. Az AutoSpeed funkció automatikusan felgyors... Tovább »

Gardena Smallcut 300/23,


Gardena Smallcut 300/23

Bruttó ár: 13000 Ft

Kategória: Elektromos szegélyvágók

A kis súlyú, egyszerű használatú GARDENA SmallCut 300 fűszegélynyíró tökéletesen megfelel a kisebb kerti tisztítási munkához. Kétkezes kialakításának köszönhetően egyszerűen, könnyedén vezethető. A fűszegélynyíró teljesen automatikus szálmeghosszabbító funkcióval rendelkezik.  Jellemz... Tovább »

Gardena Smallcut Plus 350W,


Gardena Smallcut Plus 350W

Bruttó ár: 16900 Ft

Kategória: Elektromos szegélyvágók

A nagyon könnyű, elektromos fűszegélynyíró SmallCut Plus 350/23 használatával most a magas kertészkedők rendkívül egyszerűen végezhetik el az apróbb fűnyírási munkákat és a gyors, hatékony szegélyigazítást a kertben, a fűszegélynyíró tökéletes ergonómiájának köszönhetően. Hosszú nyél és ... Tovább »


Oldalak: 1 Összesen: (1)


 
Keresés