Üdvözöljük honlapunkon! Kérjük tekintse meg választékunkat. Amennyiben valamelyik termékünk elnyerte tetszését, látogasson el üzletünkbe ahol készséggel állunk rendelkezésére!
Kategóriák

Válasszon kategóriát

Láncfűrészek

Erdészeti tisztító berendezések

Bozót- és szegélyvágók

Védőfelszerelések, hevederek

Lombszívók és sövényvágók

Fűnyírótraktorok

Fűnyírók

Olajok és kenőanyagok

Kertészeti és erdészeti kézi szerszámok

Kapálógépek

Permetezők

Öntözéstechnika

Szivattyúk

Benzin-motoros és elektromos kerékpárok

Kerékpárok

Barkácsgépek

Kompresszorok és áramfejlesztők

Egyéb termékek

 
Rendezés Terméknév szerint Ár szerint

Husqvarna 122 C,


Husqvarna 122 C

Bruttó ár: 54990 Ft

Kategória: Benzines szegélyvágók

A Husqvarna 122 C alacsony zajszintű és nagyon könnyű fűszegélynyíró, kiskerti használatra. Kényelmi funkciókkal az egyszerű működtetés érdekében, mint pl. a Smart Start a gyors indításhoz. Műszaki adatok: - Lökettérfogat: 21,7 cm3 - Teljesítmény: 0,6 KW - Damilfej: T25 (R) ... Tovább »

Husqvarna 129C,


Husqvarna 129C

Bruttó ár: 71900 Ft

Kategória: Benzines szegélyvágók

A szakemberek a Husqvarna-hoz fordulnak az erőteljes motorok miatt, amelyek megkönnyítik a nehéz munkát A Husqvarna 129C-vel ez a teljesítmény a fogyasztók számára is elérhető. Erőteljes 27 ccm-es motorral és professzionális minőséggel rendelkezik a könnyű használat mellett. A SmartStart, az intuitív keze... Tovább »

Husqvarna 129LK,


Husqvarna 129LK

Bruttó ár: 91700 Ft

Kategória: Benzines szegélyvágók

A 129LK fűszegélynyíró több feladatra alkalmas gép. Erőteljes motor, kiváló minőség jellemzi egyszerő használatra kombinálva. Könnyen indítható a Smat Start finkciónak köszönhetően, kezelőelemei kézre állóak, az automata start stop kapcsoló automatikusan visszaáll BE pozícióba a problémamentes in... Tovább »

Husqvarna 525LK,


Husqvarna 525LK

Bruttó ár: 140900 Ft

Kategória: Benzines szegélyvágók

A Husqvarna 525LK rendkívül könnyű szegélyvágó sokoldalú használatra. Saját fejlesztésű Husqvarna X-Torq motorral van felszerelve. Az 525LK kombinálható gép, sokféle feladat elvégzésére fejlesztették ki. Számos adapter illeszthető rá, melyekkiegészítőként lehet hozzárendelni.   Je... Tovább »


Oldalak: 1 Összesen: (1)


 
Keresés