Üdvözöljük honlapunkon! Kérjük tekintse meg választékunkat. Amennyiben valamelyik termékünk elnyerte tetszését, látogasson el üzletünkbe ahol készséggel állunk rendelkezésére!
Kategóriák

Válasszon kategóriát

Láncfűrészek

Erdészeti tisztító berendezések

Bozót- és szegélyvágók

Védőfelszerelések, hevederek

Lombszívók és sövényvágók

Fűnyírótraktorok

Fűnyírók

Olajok és kenőanyagok

Kertészeti és erdészeti kézi szerszámok

Kapálógépek

Permetezők

Öntözéstechnika

Szivattyúk

Benzin-motoros és elektromos kerékpárok

Kerékpárok

Barkácsgépek

Kompresszorok és áramfejlesztők

Egyéb termékek

 
Rendezés Terméknév szerint Ár szerint

Husqvarna 128R,


Husqvarna 128R

Bruttó ár: 108900 Ft

Kategória: Fűkaszák, bozótvágók

Rendkívül könnyű, otthoni felhasználásra ideális fűkasza. Üzemanyag-szivattyűval és Smart Start-tal felszerelve a könnyebb indíás rédekében. Félautomata damilfejjel és vágókéssel. Jellemzői: lökettérfogat: 28,3 cm3 teljesítmény: 0,8 kW súly: 5 kg tartozékok:&nbs... Tovább »

Husqvarna 129R,


Husqvarna 129R

Bruttó ár: 108900 Ft

Kategória: Fűkaszák, bozótvágók

A szakemberek a Husqvana-hoz fordulnak erőteljes motorral rendelkező gépekért, amelyek megkönnyítik a nehéz munkájukat. A sokoldalu Husqvarna 129R-nél, eza teljesítmény a fogyasztók szmára is elérhető. A 129R erőteljes 27cm2-es motorral és professzionális minőséggel rendelkezik - a könnyű használat mell... Tovább »

Husqvarna 135R,


Husqvarna 135R

Bruttó ár: 159900 Ft

Kategória: Fűkaszák, bozótvágók

Ez a sokoldalú bozótvágó tökéletesen megfelel kerttulajdonosok részére. A Smart Start® indító rendszere és az üzemanyag szivattyú segítségével könnyen beindítható. Az X-Torq® motor hatékony munkavégzést és megfelelő üzemanyag fogyasztást biztosít. Kétvállas hevederrel, könnyen tölthető félau... Tovább »

Husqvarna 525RX,


Husqvarna 525RX

Bruttó ár: 134900 Ft

Kategória: Fűkaszák, bozótvágók

Rendkívül könnyű, mégis erőteljes és kényelmes fűkasza. Keményen elbánik a fűvel és más aljnövényzettel, kíméletes a felhasználóhoz. Jellemzői: lökettérfogat: 25,4 cm3 teljesítmény: 1 kW súly: 5,1 kg tartozékok: damilfej, fűvágótárcsa, heveder ... Tovább »

Husqvarna 535 RX,


Husqvarna 535 RX

Bruttó ár: 219900 Ft

Kategória: Fűkaszák, bozótvágók

Az új Husqvarna 535 RX professzionális, ergonomikus és nagy teljesítményű bozótvágó modell a változatos 35 cm3 kategóriában. A készüléket erős, általános használatra tervezték. Az X-Totq motor kiválómteljesítményt nyújt, gazdaságos üzemanyag-felhasználás mellett.   Jellemzői: l... Tovább »

Husqvarna 543 RS,


Husqvarna 543 RS

Bruttó ár: 169900 Ft

Kategória: Fűkaszák, bozótvágók

Erőteljes, sokoldalú gép, erős fű és gyomok gyakori kaszálásához. Az 543 RS kiváló választás azoknak, akik robosztus, megbízható és könnyen használható fűkaszát keresnek. Erős, hatékony üzemanyag-felhasználású X-Torq motorral van felszerelve és erős légszűrővel, amely a motor elhasználódásá... Tovább »

Husqvarna 545 RXT,


Husqvarna 545 RXT

Bruttó ár: 309990 Ft

Kategória: Fűkaszák, bozótvágók

Professzionális, nagy teljesítményű bozótvágó kiváló ergonómikus és menőverezési tulajdonságokkal. Különösen egyszerűen üzemeltethető erdei tisztítófűrészként is. Optimalizált áttétel 24 fokban döntött kúpfogaskerékkel. A könnyen indítható X-Torq motor gyorsan felpörög, jobb üzemanyagfelh... Tovább »

Husqvarna 545RX,


Husqvarna 545RX

Bruttó ár: 259900 Ft

Kategória: Fűkaszák, bozótvágók

Professzionális, nagy teljesítményű bozótvágó kiváló ergonómikus és manőverezési tulajdonságokkal. Az X-Torq motor nagy erőt és gazdaságos üzemanyag-felhasználást biztosít. A szár optimális hosszúságú, a szöghajtás 35 fokban áll.   Műszaki adatok:  - Lökettérfogat: 45,7 cm3 ... Tovább »

Husqvarna 545RX,


Husqvarna 545RX

Bruttó ár: 259900 Ft

Kategória: Fűkaszák, bozótvágók

Az új Husqvarna 545FR professzionális, ergonomikus  és nagy teljesítményű tisztítófűrész modell. A készüléket erős, erdészeti cserjeírtásra tervezték. Az X-Torq motor kiváló teljesítményt nyújt, gazdaságos üzemanyag-felhasználás mellett.    Jellemzők: lökettérfogat: 4... Tovább »

Husqvarna 553RS,


Husqvarna 553RS

Bruttó ár: 228900 Ft

Kategória: Fűkaszák, bozótvágók

Rendkívül hatékony, sokoldalú gép, erős fű és gyomok gyakori kaszálására. Az 553RS kiváló választás azoknak, akik robosztus, megbízható és könnyen használható fűkaszát keresnek. Erős, hatékony üzemanyag-felhasználású X-Torq motorral van szerelve és erős légszűrővel, amely a motor elhasználó... Tovább »


Oldalak: 1 2 Összesen: (2)


 
Keresés