Üdvözöljük honlapunkon! Kérjük tekintse meg választékunkat. Amennyiben valamelyik termékünk elnyerte tetszését, látogasson el üzletünkbe ahol készséggel állunk rendelkezésére!
Kategóriák

Válasszon kategóriát

Láncfűrészek

Erdészeti tisztító berendezések

Bozót- és szegélyvágók

Védőfelszerelések, hevederek

Lombszívók és sövényvágók

Fűnyírótraktorok

Fűnyírók

Olajok és kenőanyagok

Kertészeti és erdészeti kézi szerszámok

Kapálógépek

Permetezők

Öntözéstechnika

Szivattyúk

Benzin-motoros és elektromos kerékpárok

Kerékpárok

Barkácsgépek

Kompresszorok és áramfejlesztők

Egyéb termékek

 
Rendezés Terméknév szerint Ár szerint
Gardena TCS 720/20,


Gardena TCS 720/20

Bruttó ár: 56600 Ft

Kategória: Magassági ágvágók

A teleszkópos ágvágóval fakorona metszést végezhet, mialatt erőtakarékosan dolgozik és ami a legfontosabb, biztonságosan a talajon áll. A létra használata, vagy veszélyes fára mászási manőverek már a múlté. Még azok az ágak is könnyedén eltávolíthatók, melyek a fakorona sűrű részén vannak a kes... Tovább »

Husqvarna  525PT5S,


Husqvarna 525PT5S

Bruttó ár: 269900 Ft

Kategória: Magassági ágvágók

Professzionális felhasználók számára terveztük. A Husqvarna 525PT5S teleszkópos szárú magassági ágvágóval a legmesszebbre eső gallyazási munkálatokat is el lehet látni. Kiváló ergonómiával és a jó kiegyensúlyozottságával segíti Önt, hogy minimális erőfeszítéssel tudja végezni munkáját. Egysz... Tovább »

Husqvarna 115 IPT4 akku és töltő nélkül,


Husqvarna 115 IPT4 akku és töltő nélkül

Bruttó ár: 79900 Ft

Kategória: Magassági ágvágók

Könnyen kezelhető akkumulátoros magassági ágvágó, hobbi kert tulajdonosok számára kifejlesztve. Teleszkópos szárának köszönhetően a maximális vágás magassága 4 méter. Műszaki adatok: - akkumulátor típusa: Lítium-ion - akkumulátor feszültsége: 36 V - hossza kinyitva: 4 m - vezető... Tovább »

Husqvarna 530 IP4 akku és töltő nélkül,


Husqvarna 530 IP4 akku és töltő nélkül

Bruttó ár: 164800 Ft

Kategória: Magassági ágvágók

Könnyen kezelhető akkumulátoros magassági ágvágó, hobbi kert tulajdonosok számára kifejlesztve. Teleszkópos szárának köszönhetően a maximális vágás magassága 4 méter.Benzineseket megszégyenítő teljesítmény, . Kis súly, kényelmes kialakítás, és alacsony zajszint jelemzi.   Műszaki ad... Tovább »

Husqvarna 530 IPT5 akku és töltő nélkül,


Husqvarna 530 IPT5 akku és töltő nélkül

Bruttó ár: 192900 Ft

Kategória: Magassági ágvágók

 Teleszkópos, akkumulátoros magassági rúd fűrész professzionális használatra. Az 5 méteres teleszkópos hatótávolsággal és teljesítményével felülmúlja benzines versenytársait. Csekély súlya mellett maximális teljesítményt nyújt, tartós, kiváló ergonómiával rendelkezik és a halk működése ... Tovább »


Oldalak: 1 Összesen: (1)


 
Keresés