Kategóriák

Válasszon kategóriát

Láncfűrészek

Erdészeti tisztító berendezések

Bozót- és szegélyvágók

Védőfelszerelések, hevederek

Lombszívók és sövényvágók

Fűnyírótraktorok

Fűnyírók

Olajok és kenőanyagok

Kertészeti és erdészeti kézi szerszámok

Kapálógépek

Permetezők

Öntözéstechnika

Szivattyúk

Benzin-motoros és elektromos kerékpárok

Kerékpárok

Barkácsgépek

Kompresszorok és áramfejlesztők

Egyéb termékek

 
Rendezés Terméknév szerint Ár szerint
Husqvarna 435,


Husqvarna 435

Bruttó ár: 120600 Ft

Kategória: Benzines univerzális láncfűrészek

Második generációs, nagyon könnyű és hatékony univerzális fűrész, ideális azok számára, akik rendkívül könnyen indítható és kezelhető fűrészt keresnek.  X-Torq® motor a kevesebb üzemanyag-fogyasztá... Tovább »

Husqvarna 435 II.,


Husqvarna 435 II.

Bruttó ár: 109900 Ft

Kategória: Benzines univerzális láncfűrészek

Második generációs, nagyon könnyű és hatékony univerzális fűrsz, ideális azok számára, akik redkívül könnyen indítható és kezelhető fűrészt keresnek. Lassúbb húzással is könnyen indul, karcsó motortest és felpattintható, egyszerűen nyitható tanksapka jellemzi. X-Torq motor a kevesebb üzemanyag-f... Tovább »

Husqvarna 440 II.,


Husqvarna 440 II.

Bruttó ár: 139900 Ft

Kategória: Benzines univerzális láncfűrészek

Második generációs, könnyű és hatékony univerzális fűrsz, ideális azok számára, akik redkívül könnyen indítható és kezelhető fűrészt keresnek. Lassúbb húzással is könnyen indul, karcsó motortest és felpattintható, egyszerűen nyitható tanksapka jellemzi. X-Torq motor a kevesebb üzemanyag-fogyaszt... Tovább »

Husqvarna 445,


Husqvarna 445

Bruttó ár: 157990 Ft

Kategória: Benzines univerzális láncfűrészek

Második generációs, hatékony univerzális fűrész azok számára, akik értékelik a professzionális minőséget. Az X-Torq® motor kevesebb üzemanyag-fogyasztást és alacsonyabb károsanyag-kibocsátást jelent. Az Automata stop kapcsoló és az átlátszó üzemanyagjelző könnyebben kezelhetővé teszik a fűrész... Tovább »

Husqvarna 450e Series,


Husqvarna 450e Series

Bruttó ár: 174000 Ft

Kategória: Benzines univerzális láncfűrészek

Második generációs, erőteljes univerzális fűrész azok számára, akik értékelik a professzionális minőséget. Lassabb húzással is könnyen indul, karcsú motortest és felpattintható, egyszerűen nyitható tanksapka jellemzi. Az X-Torq® motor kevesebb üzemanyag-fogyasztást és alacsonyabb károsanyag-kibocsá... Tovább »

McCulloch CS 450 Elite,


McCulloch CS 450 Elite

Bruttó ár: 124900 Ft

Kategória: Benzines univerzális láncfűrészek

A legnehezebb munkákkal is megbirkózik ez a 45 cm3-es, teljes körűen felszerelt sokoldalú fűrész. Olyan felhasználók számára, akik értékelik a professzionális minőséget. Az OxyPower motor nagyobb teljesítményt nyújt kevesebb üzemanyag-fogyasztás és alacsonyabb károsanyag-kibocsátás mellett. Nyomáscs... Tovább »

McCulloch CS50S,


McCulloch CS50S

Bruttó ár: 79900 Ft

Kategória: Benzines univerzális láncfűrészek

A CS 50S, ez az 50 köbcentiméteres, benzinüzemű láncfűrész 2,1 kW-os kimeneti teljesítményt biztosít, és képes akár 15-18” méretű vezetőlemez kezelésére is, így ideális nagyobb kihívást jelentő munkákhoz. A CS 50S kézi, oldalsó láncfeszítővel van felszerelve. Ez a mindössze 5,9 kg tömegű, ben... Tovább »


Oldalak: 1 Összesen: (1)


 
KeresésAdmin