Üdvözöljük honlapunkon! Kérjük tekintse meg választékunkat. Amennyiben valamelyik termékünk elnyerte tetszését, látogasson el üzletünkbe ahol készséggel állunk rendelkezésére!
Kategóriák

Válasszon kategóriát

Láncfűrészek

Erdészeti tisztító berendezések

Bozót- és szegélyvágók

Védőfelszerelések, hevederek

Lombszívók és sövényvágók

Fűnyírótraktorok

Fűnyírók

Olajok és kenőanyagok

Kertészeti és erdészeti kézi szerszámok

Kapálógépek

Permetezők

Öntözéstechnika

Szivattyúk

Benzin-motoros és elektromos kerékpárok

Kerékpárok

Barkácsgépek

Kompresszorok és áramfejlesztők

Egyéb termékek

 
Rendezés Terméknév szerint Ár szerint
Husqvarna 365 X-Torq ,


Husqvarna 365 X-Torq

Bruttó ár: 234900 Ft

Kategória: Benzines robosztus láncfűrészek

A Husqvarna 365, klasszikus, professzionális használatra ajánlott fűrész. Ezt a típust a legnehezebb körülmények között dolgozó, professzionális felhasználókkal szoros együttműködésben fejlesztettük ki.  A beépített X-TORQ motor környezetbarát láncfűrészt eredményez, sokkal alacsonyabb a káro... Tovább »

Husqvarna 455 E Rancher II,


Husqvarna 455 E Rancher II

Bruttó ár: 199990 Ft

Kategória: Benzines robosztus láncfűrészek

A 455 e-szériás Ranches egy ideális fűrész professzionális és hobby felhasználók részére, akiknek jó teljesítményű, univerzális és érzékeny berendezésre van szükségük. Egyesíti elődjei legjobb tulajdonságait a berendezés használatát megkönnyítő új technológia alkalmazásával és ergonómikus... Tovább »

Husqvarna 543 XP,


Husqvarna 543 XP

Bruttó ár: 179990 Ft

Kategória: Benzines robosztus láncfűrészek

A könnyű és hatékony Husqvarna 543XP erdészek és farmerek réstére lett kifejlesztve. Könnyű és gyors fordulatszűmú lánccal hatékonyabb a gallyazás. Egyedülálló X-Torq motortechnológiával nagyobb erőt tud kifejteni, akár 20 %-kal kevesebb az üzemanyag-fogyasztás és 75 %-kal kevesebb a károsanyag-kibo... Tovább »

Husqvarna 545 Mark II.,


Husqvarna 545 Mark II.

Bruttó ár: 206990 Ft

Kategória: Benzines robosztus láncfűrészek

A Husqvarna 545 láncfűrész műsodik generációja, amely tökéletes választás kis és közepes méretű fák döntéséhez, darabolásához. Formaian új gépkialakítását komoly teljesítménnyel ötvözték a hatékony működés érdekében. Egyedülálló X-Torq motortechnológiának köszönhetően nagy erőt ad,... Tovább »

Husqvarna 555,


Husqvarna 555

Bruttó ár: 246900 Ft

Kategória: Benzines robosztus láncfűrészek

A Husqvarna 555 igényes munkákhoz tervezett fűrész építőipari szakmunkások és gazdálkozók számára. A fűrész látványos kialakítású és a hatékony működéshez bőséges erővel rendelkezik. Egyedülálló X-Torq® motortechnológiánk még nagyobb teljesítményt nyújt, amikor szükség van rá akár 20%... Tovább »


Oldalak: 1 Összesen: (1)


 
Keresés