Üdvözöljük honlapunkon! Kérjük tekintse meg választékunkat. Amennyiben valamelyik termékünk elnyerte tetszését, látogasson el üzletünkbe ahol készséggel állunk rendelkezésére!
Kategóriák

Válasszon kategóriát

Láncfűrészek

Akciós termékek

Erdészeti tisztító berendezések

Bozót- és szegélyvágók

Védőfelszerelések, hevederek

Lombszívók és sövényvágók

Fűnyírótraktorok

Fűnyírók

Olajok és kenőanyagok

Kertészeti és erdészeti kézi szerszámok

Kapálógépek

Permetezők

Öntözéstechnika

Szivattyúk

Benzin-motoros és elektromos kerékpárok

Kerékpárok

Barkácsgépek

Kompresszorok és áramfejlesztők

Egyéb termékek

 


 

Vállalkozásunk 1990-ben kezdte meg működését Berettyóújfalu városában.

Eleinte kerékpárok és kisgépek értékesítésével és szervízelésével foglalkoztunk. Az évek során cégünk folyamatosan gyarapodott, fejlődött.

1994-ben a Bajcsy Zsilinszky u. 2 szám alatt megnyitottuk első üzletünket, ahol egyre bővülő kínálattal vártuk az érdeklődőket. Termékeink közé tartoznak a mai napig is a kapálógépek, tartozékaik és alkatrészeik. Forgalmazunk még szivattyúkat, láncfűrészeket és egyéb kertigép alkatrészeket. Termékkínálatunk másik nagy csoportja a kerékpárok, tartozékok illetve alkatrészek forgalmazása. Elsősorban a Schwinn-Csepel, Neuzer és Gepida típusú kerékpárokat értékesítjük. Az évek folyamán termékskálánk folyamatosan bővült.

2004-ben létrehoztuk második üzletünket a Millennium út 6 szám alatt, ahol mint szakkereskedők bővítettük ki termékkínálatunkatHusqvarna multinacionális cég széleskörű termékeivel.

Üzleteinkben megtalálhatják a kertészeti és erdészeti eszközök, szerszámok és berendezések, illetve azok alkatrészeinek széles választékát.

Célunk a vásárlóink fogyasztói igényeinek minél jobb kielégítése illetve a színvonalas munkavégzés. Fontosnak tartjuk a vevők segítését abban, hogy a számunkra megfelelő minőségű terméket választhassák.

 

"Király a minőségben, király a szolgáltatásban!"  
KeresésAdmin